Åpen dag

Åpen dag 1. juni

Klikk og se bilder

Ungene er klare til å synge «Fader Jakob», men må vente på at Jan-Ingvar ønsker velkommen på 11 språk. Välkomna på svensk, Salam på Arabisk, Benventu på Italiensk, Jindi dandrap på Thailandsk, Dobrodosli på Bosnisk, Soo dowhada på Somalisk, Onka mehan metsahon på Tigrinja (Eritrea), Pasveikinti på Litauisk og Kosh gelminisiz på Aserbadjansk.

Her er «strikketreet» som vi barn, persoanle, foreldre og besteforeldre har bidratt til.

Høytidelig «avduking» av ordføreren. Han syntes dette var nytenkende, og satte pris på nytenkning.

Kurt (pappan til Sole og Marthe) spilte gitar og barna sang «Fader Jakob» på norsk, engelsk og somali.