Utbygging av soverom

Klikk her og se bilder

og les mer

Vi skal bygge ut slik at de minste barna i barnehagen som går på Rød og Blå skal sove i vogner hele året.

Det betyr at vi skal bygge rom som kan beskyttes mot vær og vind og dårlige temparaturer.

Vi får dermed 2 ekstra rom i barnehagen til glede for alle barna som ønsker seg større tumleplass.

Vi får også gitt de største barna muligheten til å bruke hele uteområdet uten å være redde for å vekke de som sover ute idag.

Her ser vi bilde av det som skal bli den nye lekeboden vår, for oppbevaring av vinter- og sommerleker, sykler osv. Sålen er støpt, og vi venter på taksperrene. Dette er på siden av eksisterende lekebod ved Blå, og mot sør.

Her vil det nye soverommet for vognene på Blå bli, kledd inn og isolert og temparaturstyrt og det hele. Ihvertfall bedre enn det som er nå 🙂 Dette er inngangspartiet på Blå, og den gamle lekeboden som skal bli en del av det nye soverommet.

Og til slutt ser vi soverommet for vognene på Rød. Dette er utenfor kjøkkenet og det gamle soverommet innvendig på Rød, mot vest og Rognan. Det blir inngang fra Rødsia, med rømningsvei gjennom «vaktmesterboden».